Trajna šminka | Dijana Simonoski

O meni

o-meni-dijana-simonoski

Još od mlađih dana, zavolela sam crtanje. Omiljeni crteži su mi bili ženski portreti gde sam se uvek najviše zadržavala na detaljima koji čine žensku lepotu. Usne, oči , obrve…

Šminkanjem sam počela da se bavim još u osnovnoj školi. Zatim sam 2012. upisala kurs za šminkanje i to postaje moja opsesija ali i dodatna zarada pored posla koji sam u to vreme radila.

2015. godine, upisujem kurs microbladinga, ubrzo nakon toga i kurs trajne šminke i tada kreće avantura koja traje i dan danas. S’ obzirom da sam se ceo život bavila šminkanjem, stekla sam osećaj za simetriju i procenu kakav oblik obrva kom licu odgovara.

Biti “Permanent Makeup Artist-a” je nešto što treba shvatiti veoma ozbiljno. Delim veliku odgovornost prema svojim klijentima jer od mog rada zavisi krajnji rezultat. Ovaj posao je moja velika strast. Nastojim da ženama, pa i muškarcima pomognem da istaknu svoju lepotu na prirodan način.

Trudim se da oblike i boje koje biramo tokom tretmana prilagodim klijentovom licu, kako bismo dobili što prirodniji krajnji efekat.

Veoma pažljivo biram i koristim najfinije proizvode i aparate koji su dostupni i konstantno ulažem u svoje edukovanje u trajnoj šminci.

Od konsultacije do procedure  i nege nakon tretmana  dogovaram se sa svojim klijentima. “