Trajna šminka | Dijana Simonoski

O meni

Dijana Simonoski

Još od mlađih dana, zavolela sam crtanje. Omiljeni crteži su mi bili ženski portreti gde sam se uvek najviše zadržavala na detaljima koji čine žensku lepotu. Usne, oči , obrve…

Šminkanjem sam počela da se bavim još u osnovnoj školi. Zatim sam 2012. upisala kurs za šminkanje i to postaje moja opsesija ali i dodatna zarada pored posla koji sam u to vreme radila.

2015. godine, upisujem kurs microbladinga, ubrzo nakon toga i kurs trajne šminke i tada kreće avantura koja traje i dan danas. S’ obzirom da sam se ceo život bavila šminkanjem, stekla sam osećaj za simetriju i procenu kakav oblik obrva kom licu odgovara.

Biti “Permanent Makeup Artist-a” je nešto što treba shvatiti veoma ozbiljno. Delim veliku odgovornost prema svojim klijentima jer od mog rada zavisi krajnji rezultat. Ovaj posao je moja velika strast. Nastojim da ženama, pa i muškarcima pomognem da istaknu svoju lepotu na prirodan način.

Trudim se da oblike i boje koje biramo tokom tretmana prilagodim klijentovom licu, kako bismo dobili što prirodniji krajnji efekat.

Veoma pažljivo biram i koristim najfinije proizvode i aparate koji su dostupni i konstantno ulažem u svoje edukovanje u trajnoj šminci.

Od konsultacije do procedure  i nege nakon tretmana dogovaram se sa svojim klijentima. “